Přeskočit navigaci

Nacházíte se zde: Úvod » Středisko Benešov » Jídelní lístek

Jídelní lístek

Pondělí  23. 4. 2018

oběd:     polévka: Česneková s krutony (1,3,6,9)                                

                          1. 150g Katův šleh, rýže basmati (6,10)

              2. 120g Sýrovo-salámové ražniči, brambory, dresink (1,3,6,7,10)

              Ovoce

 

večeře:            1. 250g Kuře na paprice, těstoviny (1,7)

                         2. 150g Putimské žebírko (párek, ster.okurka), brambory (1,6,10)

                         3. 350g Šopský salát, pečivo (1,6,7,11)

 

Úterý  24. 4. 2018

snídaně: debrecínka, tvrdý sýr, máslo, paprika, džem, jogurt, müsli, pečivo, čaj, bílá káva (1,6,7,8,11)

                 

oběd:      polévka: Brokolicový krém (1,7,9)

                           1. 120g Cikánská hovězí pečeně, rýže (1,3,6,9,10)

               2. 180g Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)          

   3. 450g Zeleninový talíř s tuňákem a vejcem, máslo, pečivo (1,3,4,6,7,10,11)

                                

večeře:              1. 150g Vepřový plátek s pepřovým přelivem, hranolky (1,3,6,7)                           

                           2. 450g Bulharská musaka (zapečené brambory s mletým masem, rajčaty a sýrem), ster. červená řepa (1,3,6,7,9)

                           3. 400g Jáhlová kaše se skořicí (7)

 

Středa  25. 4. 2018 

snídaně: játrová pěna, vařené vejce, máslo, okurka, med, jogurt, kukuřičné lupínky, pečivo, čaj, bílá káva (1,3,6,7,11)

 

oběd:      polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,6,9)

                           1. 200g Pečený králík na slanině, špekový knedlík, špenát (1,3,6,7,9)

                           2. 150g Vepřová plec na žampionech, rýže (1,3,6,9)

                           3. 330g Fazole na kyselo, párek, sterilovaná okurka (1,10)

 

večeře:              1. 120g Frankfurtská hovězí pečeně, těstoviny (1,7)

                           2. 150g Krůtí soté (pórek, česnek, smetana), jasmínová rýže (7)

                           3. 120g Kuřecí rizoto z kuskusu sypané sýrem, sterilovaná okurka (1,6,7,9,10)

 

Čtvrtek  26. 4. 2018                

snídaně: míchaná vejce, máslo, džem, jogurt, ovesné vločky, pečivo, čaj, bílá káva (1,3,6,7,11)

                                                       

oběd:      polévka: Zeleninová s kapáním (1,3,6,7,9)

                           1. 120g Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,6,7,9,12)

                           2. 150g Čevabčiči, brambory, bylinkový dresink, zelný salát (1,6,7,10)

                           3. 300g Lečo s uzeninou a vejci, pečivo (1,3,6,11)

   Moučník (1,3,7)

 

večeře:              1. 150g Smažený vepřový řízek, brambory, kompot (1,3,7)

 

Pátek  27. 4. 2018                

snídaně: salámová pomazánka, tvrdý sýr, rajče, máslo, med, jogurt, müsli, pečivo, čaj, bílá káva (1,6,7,8,11)

                                                      

oběd:      polévka: Gulášová (1,3,6,9)

                           1. 400g Cmunda po kaplicku (bramborák s uzeným masem a zelím) (1,3,7,12)

                           2. 130g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (1,6,7,9)

 

Pokud počet objednaného druhu jídla bude menší než 5 porcí, automaticky dostanete druh č. 1

Na požádání je možné přidat přílohu.

Změna jídelníčku vzhledem k dodávce potravin vyhrazena. Váha porce masa je uváděna v jeho syrovém stavu.

Jídla pro Vás připravil kolektiv kuchyně pod vedením Lenky Šobíškové.

Novinky e-mailem

Chcete-li získávat novinky z Institutu, vyplňte prosím svůj e-mail.

Sečtěte a zaokrouhlete (32.8 + 35.9) *

 


 

2016 Institut pro veřejnou správu Praha
Dlážděná 6, 110 00 – Praha 1 | Zobrazit na mapě

Vzdělávací středisko Benešov
Ke Stadionu 1918, 256 01 – Benešov | Zobrazit na mapě

Kontakty
Tel. Podatelna: +420 974 863 546
E-mail: podatelna@institutpraha.cz
Datová schránka: 6awdjrd

 
Nahoru